ZAKAJ?

Vsi strahovi do živali prihajajo od nepoznavanja le teh, ter seveda zaradi zaradi različnih mnenj, ki nam jih vcepljajo naši starši oz. skrbniki.
Tako na primer še vedno velja pri veliko ljudeh, da je “najboljša kača, mrtva kača”. Naš cilj je da bi ljudje razumeli, da imajo tako kače, kakor tudi ostale živali zelo pomembno vlogo pri našem ekosistemu in da z vsako izginulo živaljo tudi človeštvo izgubi delček svoje prihodnosti.

  Izobraževanje - Spoznaj čudoviti svet eksotičnih živali
  Dogodki za vso družino - Pripelji celotno družino na nepozaben izlet
  Prostovoljstvo - Prideš pomagat na katerega izmed dogodkov kot prostovoljec?

Postavitev ene izmed razstav ponoči

DOGODKI

NA DOGODKIH

Informacije iz prve roke

Poleg zanimljive razstave eksotičnih živali, ter različnih opisov iz katerih se lahko naučite marsikaj novega o razstavljenih eksotičnih živalih, smo seveda tukaj tudi lastniki teh živali od katerih lahko izveste tudi kakšno informacijo iz prve roke.

Kosmate živali

Za vse tiste, ki so vam kljub vsemu še vedno bolj všeč kosmate živali, pa imamo tudi dihurčke, ki spravijo v dobro voljo še takšnega nergača :).

Dodatki

Samo razstavo popestri tudi napihljiv grad, na katerem lahko vaši otroci brezplačno pokurijo odvečno energijo, nato pa se vsi skupaj posladkate ob palačinki ali pa si privoščite kakšno pijačo. Za primeren zaključek dogodka pa poskrbi odličen čarodej Toni.