TERARIJ

Najprej zase

Z izdelavo terarijev sem začel leta 2006, ko sem s pomočjo razpoložljive literature izdelal svoj prvi terarij. Z leti je navdušenost nad teraristiko rasla, prav tako pa tudi potreba po novih ter boljših terarijih.


Ni ostalo le doma

Seveda se prijateljem moramo pohvaliti kako lep, nov terarij ima naša žival. Kmalu za tem so želje prijateljev postale moji prvi pravi projekti, saj sosi tudi sami zaželeli kvaliteten terarij, ki bi ga lahko stlačili v kot sobe.

Moj prvi terarij

Priporočila so super

Ni se izleglo veliko kač, ko sem po priporočilu prijateljev začel dobivati svoje prve prave stranke. Vsakdo si je želel malo drugačen terarij, in opazil sem, da tega pri nas ne počne zares veliko ljudi.

Lastna hvala ... ah nič 🙂

Ker sem prej omenjal hvaljenje pred prijateli, naj se pohvalim tudi tukaj. Saj smo že prijatelji, kajne? 🙂

  • V letu 2015 sem si zamislil in izdelal 6 posebnih terarijev (z nosilnimi elementi) za igralni salon Kongo,
  • Prav tako mi gre celotna zasluga za zamisel in izvedbo 13 terarijev in 3 akvarijev z vsemi pripadajočimi elementi za BIC (Biotehniški izobraževalni center), ki sedaj že ikonično predstavlja začetek poti večine slovenskih veterinarjev.

Zares rad - z nasmehom

Z veseljem vam izdelamo kvaliteten terarij za vašega ljubljenčka, ne glede na to, ali gre za mladiča iz moje reje ali kakšno drugo eksotična žival. Vsaka žival si zasluži le najboljše! Privoščite ji moj terarij 🙂