PRODUKCIJA

Eksotične živali - odličen partner

Ljudje se vedno obrnemo za nečim, kar nas privlači. Že davno tega smo v upanju, da nas oz. naš produkt vidi čimveč potencialnih strank začeli snemati tudi reklame.

  Unikatno doživetje - Eksotične živali so tisti dodatek (oz. pika na i), za katerim se obrne vsak. Tu nastopimo mi. Dobesedno 🙂

  Adrenalin pri igralcih - Poleg super končnega izdelka, se tudi igralci in snemalna ekipa ponavadi zelo zanimajo za živali, ki jih drugače le redko vidijo.

Oddaja Firbcologi


Survivor

Občasno nas povabijo tudi na snemanje za kak resničnostni šov. Pomagali so nam pri izvedbi fotošutinga z voditeljem Survivorja, Miranom Stanovnikom. Za snemanje smo priskrbeli indijskega pitona, nekaj manjših rdečerepih udavov ter bradati agami.

Več o šovu, in nekaj slik pa si lahko pogledate tukaj: http://www.24ur.com/ekskluziv/survivor/voditelj.html


Jaguar F-type

Izgleda, da se dobri avti s pomočjo eksotičnih živali dobro prodajajo. Tudi snemanje s prestižnim Jaguarjem serije F, nam ni bilo pretežko. V tem primeru je zvezda naš pajkec, in ne avto.

Range Rover

Sodelovali smo pri snemanju reklame Range Rover. Velik albino tigrasti piton, bradata agama in ptičji pajek so se zapisali v zgodovino podjetja.

Telekom

Sodelovali smo tudi pri snemanju reklame za Telekom. Naša velika želva Suzi se je izkazala kot prava frajerka.

ZVEZDE

Na voljo

  Burmanski/Indijski pitoni,
  Kraljevi pitoni,
  Ameriški rdeči goži,
  Rdečerepi udavi,
  Madagaskarski sikajoči ščurki,
  Bradate agame,
  Leopardji gekoni,
  Ptičji pajki,
  in še veliko ostalih eksotičnih vrst...

SPOMINI